VI KØRER DØGNVAGT - KLAR TIL AT HJÆLPE DIG ​- DØGNVAGT HELE SJÆLLAND

Skimmelsanering af eksperter i skimmelsvamp

Vi fjerner skimmel og sikrer det gode indeklima

Skal du have udført professionel skimmelsanering? Så lad os fjerne skimmelsvampen for dig. Hos Københavns Fugtteknik og Skadeservice ApS har vi mere end 10 års erfaring med skadeservice. Vi er eksperter i at fjerne skimmelsvamp. Vi sanerer hos kunder i København, i Storkøbenhavn og på det øvrige Sjælland.

Vi anvender godkendte kemiske produkter

Der kan opstå skimmelsvamp i forbindelse med en vandskade eller en fugtskade. Disse svampe spreder sporer, som typisk fører til et dårligt indeklima. Det kan medføre allergiske reaktioner, luftvejsinfektioner og andre helbredsproblemer i værste tilfælde.

Vi tilbyder skimmelsanering, hvor vi fjerner skimmelsvampen med godkendte kemiske produkter. Al udbedring sker efter branchens og producentens forskrifter. Efter skimmelsaneringen fortager vi en mycometer test for at sikre, at saneringsarbejdet er udført korrekt.

Vi foretager også gerne en undersøgelse af din bolig, hvis du har mistanke om skimmel. Alle prøver bliver herefter sendt til analyse på et laboratorium. Samtidig kan vi lave en fugtmåling. Vi kan udtage forskellige former for skimmelprøver såsom:

  • Tapeprøve
  • Aftryksprøve
  • Materialeprøve
  • Mycometerprøve

Kontakt os for at høre mere om skimmelsanering

Vi har døgnvagt, og du kan tilkalde os året rundt ved vandskader og lignende. 

Vi tilbyder den bedste skadeservice til den bedste pris, og vi samarbejder gerne med forsikringsselskaber, administrationsselskaber og boligforeninger med videre. 

Kontakt os for at høre mere om skimmelundersøgelse, affugtning og skimmelsanering eller for at få et uforpligtende tilbud.​​

VI KØRER DØGNVAGT - KLAR TIL AT HJÆLPE DIG ​NÅR SOM HELST

Fortæl os om dit projekt

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Billede af dit projekt
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Åbningstider​

Mandag – torsdag

07.00 – 15.00​

Fredag

07.00 – 14.30​

Weekend og helligdage

Lukket

Døgnvagt ved akutte skader

Kontaktoplysninger

Københavns Fugtteknik og Skadeservice ApS

Nørrebrogade 226 5 th, 2200 København N


Telefon: 2576 7600

E-mail: kundeservice@kbh-fs.dk