VI KØRER DØGNVAGT - KLAR TIL AT HJÆLPE DIG ​- DØGNVAGT HELE SJÆLLAND

Fugtmåling efter vand- og fugtskader

Vi måler og identificerer fugtproblemer

Har du behov for fugtmåling? Så lad os måle, om der er fugtproblemer i dit hjem. Hos Københavns Fugtteknik og Skadeservice ApS har vi stor ekspertise med vand- og fugtskader, herunder med affugtning og måling af fugt. Vi har mere end 10 års erfaring med alle former for skadeservice, og du kan tilkalde os døgnet rundt. Vi kører ud til kunder i København, Storkøbenhavn og på resten af Sjælland.

Vi udarbejder en rapport til forsikringsselskabet

Forhøjet fugtniveau i bygninger kan føre til skimmelsvamp, råd og andre skader. Derfor er det en god ide at få lavet en fugtmåling, hvis du har haft en vandskade. Den vil vise, om der er noget, som gemmer sig i bygningen. Det kan være i væg, gulv eller loft.

Herefter skriver vi en rapport, som fortæller om resultatet af fugtmålingen, og som kommer med forslag og løsninger til den videre proces. Denne undersøgelse og rapport kan naturligvis bruges til forsikringsselskabet, boligselskabet eller lignende.

Vi foretager fugtmåling med udstyr som er branchegodkendt:

  • Lufft Termo-Hygrometer til måling af relativ luftfugtighed, temperatur samt g/m3 med 6 mm-føler. Den relative luftfugtighed er et udtryk for den ligevægtsfugt, der indstiller sig mellem fugt i materialet og den omgivende luft.
  • Protimeter Timbermaster til måling af fugtindholdet i det omkringliggende træ med en elektrisk modstandsmåler. Træ-nedbrydende svampe kan spire, når træets fugtindhold overskrider cirka 20 procent, og der er risiko for vækst af skimmelsvampe ved en fugtighed på over 15-19 procent.
  • Gann Hydromette UNI1 (B50-kugle), der er en elektronisk modstandsmåler, hvor målingen sker efter måleprincippet for kapacitive elektriske felter. Målefeltet opstår mellem den aktive kugle på instrumentets top og selve materialemassen. Målingerne kan understøttes af destruktive prøver.
  • Tramex ME+, som er en elektrisk modstandsmåler med en måledybde på op til 2,5 cm

Få et tilbud på professionel fugtmåling

Kontakt os, hvis du vil høre mere om fugtmåling med en professionel fugtmåler, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi giver gerne råd og vejledning, og vi tilbyder også akut affugtning og skimmelsanering, hvis der er behov for det.

RH % (Lufft Termo-hygrometer)

Til måling af luftfugtighed i %, temperatur, samt g/m3 med 6 mm føler​

Instrument måler den relative luftfugtighed samt temperatur (herefter benævnt % RF). Den relative luftfugtighed er et udtryk for den ligevægtsfugt der indstiller sig mellem fugt i materialet samt i den omgivende luft.
Opmærksomheden henledes på, at man skal anvende materialernes sorptionsisotermer ved en vurdering af et forventet fugtniveau ved en anden temperatur end måleværdien. Højere temperatur på konstruktion end måletemperatur er normalt ensbetydende med en højere relativ luftfugtighed i materialet modsat til den situation vi kender fra luftfugtigheden i rumluft.
Måleusikkerhed på den relative luftfugtighed udgør 3%

Prop:
Destruktiv måling inde i materialer, for kontrolmåling massive bygningsdele

(målinger er vejledende)​

​Indstik (Protimeter Timbermaster)

Fugtindholdet i det omkringliggende træ er målt med en elektrisk modstandsmåler af typen Timber test. Med isolerede hammerelektroder. Angivne fugtighedsprocenter i træet skal ses i relation til, at træ-nedbrydende svampe generelt kan spire, og angreb således udvikles, når træets fugtindhold overskrider ca. 20 %, og at der ved fugtighedsprocenter over 15-19 % dels er risiko for vækst af skimmelsvampe, samt betingelser for at svampeangreb under udvikling kan forsætte væksten.


Stik måler med isolerede forlængerføler 300 mm (tilbehør til Timbermaster):

Forlængersonder til Timbermaster, hvor der er svært tilgængeligt.


Slag (tilbehør til Timbermaster):

Til dybdemåling i trækonstruktioner (30-50mm)

Gann Hydromette UNI1 (B50 kugle)

Elektronisk modstandsmåler

Non-destruktiv måler. Målingen sker efter måleprincippet for kapacitive elektriske felter. Målefeltet opstår mellem den aktive kugle på instrumentets top og den materialemasse som skal undersøges. Forandringer i det elektriske felt gennem materialet og fugtighed indikeres i digitalenheder. Der registreres referencemåling som er afhængig af bygningsmaterialet på en tør konstruktion.

Gann målinger kan understøttes af destruktive prøver.​

Tramex ME+

​Elektrisk modstandsmåler op til 2,5 cm måledybde.

VI KØRER DØGNVAGT - KLAR TIL AT HJÆLPE DIG ​NÅR SOM HELST

Fortæl os om dit projekt

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Billede af dit projekt
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Åbningstider​

Mandag – torsdag

07.00 – 15.00​

Fredag

07.00 – 14.30​

Weekend og helligdage

Lukket

Døgnvagt ved akutte skader

Kontaktoplysninger

Københavns Fugtteknik og Skadeservice ApS

Nørrebrogade 226 5 th, 2200 København N


Telefon: 2576 7600

E-mail: kundeservice@kbh-fs.dk